Хогвар. Наслен

Hogwarts Legacy Date Date Steam

«Хогварт. Nаследие » – эtO захватваааааа rolewaya igrа с askrыtыm mirom, kontorый iзvеstn -am rom knegам. Aspravlyaйtесь В -puteшestevie, nа – raзvivaйtе -taladtы, чtobы statja.

KUpiTь хOGVARTS. NAsledie: iyfrovose deluxe-sharyее

Конт -джал эtoй Игрх (1)

Открьон цеntr Сообюства

Хогвар. NAsledie: iyfrovose deluxe-sharyее

В цiyvosoe deluxe-iзdание игры «хsogvартс. NAsledie »ВхОдит:
– VеrхOVOe жyVOTNOE FESTRAL
– Boseevaya arена tёmnых iskustwwv щата
– На
– Garniзodnaja шlyapas

OB эTOй Игре

«Хогварт. Nаследие » – эtO захватваааааа rolewaya igrа с askrыtыm mirom, kontorый iзvеstn -am rom knegам. Aspravlyaйtесь В -puteшestevie, nа – raзvivaйtе -taladtы, чtobы statja.

Stanpperе устников. Варсонах – тюдент, Владехия Клум кк -ваухне, Котарая с спнабна Руватье -наулх -сеебна. Naхoditе. В. Напиит Свх.

Системые Требования

    Минимальные:

    • 64-РзРяд-Прьо-ессис и Операионя
    • OS: 64-битов Windows 10
    • Prorцесур: Intel Core i5-6600 (3.3GHz) или AMD Ryzen 5 1400 (3.2GHz)
    • Оперативая Помьо: 16 GB OзU
    • ViDeOkaRTA: Nvidia Geforce GTX 960 4GB или AMD Radeon RX 470 4GB
    • DirectX: ВЕРСИЙ 12
    • По -место 85 GB
    • Дополнильно: SSD (предпочитан), HDD (поддържан), 720p/30 fps, настройки с ниско качество
      РЕКОМЕНДОНННИ:

      • 64-РзРяд-Прьо-ессис и Операионя
      • OS: 64-битов Windows 10
      • Prorцесур: Intel Core i7-8700 (3.2GHz) или AMD Ryzen 5 3600 (3.6 GHz)
      • Оперативая Помьо: 16 GB OзU
      • ViDeOkaRTA: Nvidia Geforce 1080 Ti или AMD Radeon RX 5700 XT или Intel Arc A770
      • DirectX: ВЕРСИЙ 12
      • По -место 85 GB
      • Дополнильно: SSD, 1080p/60 fps, Настройки с високо качество

      Hogwarts Legacy Software © 2023 Warner Bros. Entertainment Inc. Разработен от Avalanche Software. Магьосник World и Harry Potter Publishing Rights © J.K. Роулинг. Portkey Games, Hogwarts Legacy, Wizarding World и Harry Potter герои, имена и свързани с тях показатели © и ™ Warner Bros. Entertainment Inc.

      Warner Bros. Лого на игри, WB Shield: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (S23)

      Hogwarts Legacy PC Време за издаване: Кога стартира на Steam и Epic Games Store?

      Hogwarts Legacy, дългоочакваният RPG на Harry Potter Open-World, най-накрая излиза днес на PC, и на конзола за всеки, който не е купил Deluxe Edition, съдържащ тридневна фаза на ранен достъп. Да, дойде време да се върнем в училище – и, о, човече, има ли много неща за вършене в тази игра. Ще научите много магии и таланти, докато изследвате Хогуортс и нейното обкръжение през 1800 г., разкривайки древни тайни по пътя, като решавате всякакви пъзели и се биете с различни видове врагове. Можете дори да хванете еднорог . Първо, разбира се, ще трябва да изтеглите и инсталирате играта, за да започнете пътуването си, така че това ръководство ще ви каже кога точно компютърът на PC на Hogwarts Legacy ще се отключи.

      Когато Hogwarts Legacy пуска на Steam

      Хари Потър Хогуортс наследство (2)

      Ако искате да играете Hogwarts Legacy На Steam ще можете да влезете в 1 p.m. EST на февруари. 10, 2023. За това време във вашата часова зона просто разгледайте нашата разбивка по -долу.

      10 февруари

      • PST: 10 a.m.
      • EST: 1 P.m.
      • BRT: 3 p.m.
      • GMT: 6 P.m.
      • CET: 7 p.m.
      • IST: 11:30 p.m.

      11 февруари

      • CST: 2 a.m.
      • JST: 3 a.m.
      • AEDT: 5 a.m.
      • NZDT: 7 a.m.

      Когато Hogwarts Legacy пуска в магазина за Epic Games

      Hogwarts Legacy

      Hogwarts Legacy е достъпен и в магазина на Epic Games, който е чудесна алтернатива за някои играчи. Доколкото сме наясно, заглавието ще стартира на EGS едновременно с Steam, така че никой не е в неизгодно положение да го закупи от един или другия магазин. Ето какво означава това за вашата часова зона.

      10 февруари

      • PST: 10 a.m.
      • EST: 1 P.m.
      • BRT: 3 p.m.
      • GMT: 6 P.m.
      • CET: 7 p.m.
      • IST: 11:30 p.m.

      11 февруари

      • CST: 2 a.m.
      • JST: 3 a.m.
      • AEDT: 5 a.m.
      • NZDT: 7 a.m.

      Сега знаете точно кога можете да започнете да играете Hogwarts Legacy на компютър. Ако имате нужда от някои съвети за начинаещи или конкретни ръководства, вижте нашите Hogwarts Legacy Пълно ръководство и ръководство.

      Написано от Марко Вуц от името на GLHF.

      Списък

      Hogwarts Legacy: Съвети за начинаещи

      Вижте 7 елемента